Bottega Veneta

Bottega Veneta
RON 1,450.00
Bottega Veneta
Livrare gratuita (>500 ron)
Product code - SKU BV1035S 003 55
In stock

Description

Descoperă rafinamentul retro și farmecul clasic cu ochelarii de soare Bottega Veneta BV1035S 003 55. Cu o formă cat eye distinctivă și o nuanță de maro/havana, această pereche de ochelari îți oferă o expresie autentică a stilului personal.

Rama din acetat, sculptată cu atenție la detalii, emană un aer de eleganță subtilă. Stilul cat eye conferă o notă feminină și misterioasă, adăugând o notă de farmec vintage oricărei ținute. Marimea de 55 asigură o potrivire confortabilă și proporționată, îmbinând eleganța cu funcționalitatea.

Nuanțele de maro/havana încălzesc paleta de culori și îți permit să combini ochelarii cu ușurință cu diverse ținute. Designul atemporal se îmbină armonios cu detaliile rafinate, ca semn al pasiunii brandului Bottega Veneta pentru calitate și stil autentic.

Lentilele premium nu doar îți protejează ochii de razele solare dăunătoare, ci și optimizează claritatea vizuală pentru o experiență vizuală îmbunătățită. Cu BV1035S 003 55, transformă fiecare zi într-o oportunitate de a te exprima prin modă.

Fiecare purtare a acestor ochelari devine o călătorie în lumea eleganței și rafinamentului. De la detalii subtile la forma distinctivă, Bottega Veneta BV1035S 003 55 îți completează garderoba cu un accesoriu ce va atrage admirația și privirile admirative.

Details

SKU
BV1035S 003 55
Categories
Tip
Soare
Marime
55
Culoare
Maro

Recommended products