Bottega Veneta

Bottega Veneta
RON 1,390.00 RON 1,450.00
Bottega Veneta
Livrare gratuita (>500 ron)
Product code - SKU BV1005S 001 53
In stock

Description

Experimentează luxul subtil și rafinamentul cu ochelarii de soare Bottega Veneta BV1005S 001 53. Această pereche de excepție combină cu măiestrie designul sofisticat cu elementul auriu emblematic, rezultând un accesoriu care emană eleganță autentică.

Rama neagră din acetat este sculptată cu grijă pentru a se potrivi perfect pe fața ta, asigurându-ți confort pe tot parcursul zilei. Detaliul auriu iconic al brandului Bottega Veneta adaugă un accent subtil și distinct, subliniind stilul sofisticat și atenția la detalii.

Lentilele premium nu doar completează aspectul estetic, ci și oferă protecție eficientă împotriva razelor solare dăunătoare. Indiferent dacă te relaxezi pe plajă sau explorezi orașul, ochelarii BV1005S 001 53 sunt partenerii ideali pentru a-ți proteja ochii cu rafinament.

Cu un amestec subtil de design clasic și influențe contemporane, acești ochelari sunt complicele perfect pentru a-ți completa ținutele într-un mod inconfundabil. De la detalii rafinate la forma ergonomică, fiecare aspect este gândit pentru a te ajuta să-ți afișezi stilul personal cu încredere.

Adaugă o notă de strălucire în garderoba ta cu ochelarii de soare Bottega Veneta BV1005S 001 53. Fiecare purtare devine o declarație de eleganță autentică și pasiune pentru calitate, definită prin designul rafinat și accentele distinctive ce subliniază atenția față de detalii.

Details

SKU
BV1005S 001 53
Categories
Tip
Soare
Marime
53
Culoare
Negru

Recommended products